#2 HOE COMBINEER IK EEN BLAZER? AMBER GEEFT TIPS!

Blazers zijn een geweldige aanvulling op de garderobe van elke vrouw. Ze zijn veelzijdig, stijlvol en kunnen worden gedragen voor zowel formele als informele gelegenheden. Hier zijn enkele tips voor het kiezen en dragen van blazers voor vrouwen:

  1. Kies de juiste maat: Het is belangrijk om een blazer te kiezen die goed past. Zorg ervoor dat de schouders en de mouwen goed zitten en dat de blazer niet te strak of te los zit.

  2. Kies de juiste kleur: Blazers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar als je op zoek bent naar een veelzijdige optie, kies dan voor neutrale kleuren zoals zwart, grijs, navy of beige. 

  3. Kies het juiste materiaal: Blazers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals wol, katoen en linnen. Kies het materiaal dat het beste past bij de gelegenheid en het seizoen.

  4. Draag het met jeans: Blazers zien er geweldig uit in combinatie met jeans. Kies voor een casual look voor een spijkerbroek en combineer deze met sneakers.

  5. Combineer het met een jurk: Blazers kunnen ook gedragen worden met een jurk. Kies voor een nauwsluitende blazer en combineer deze met een zomerjurkje voor een chique look. Hier een voorbeeld van blazer die perfect matcht met een jurk! 

  6. Accessoires: Maak je look compleet met accessoires zoals een mooie handtas, een paar hakken of enkellaars. 


Plaats reactie, notitie's.