#4 LITCHY. NIPPLE COVER WHAT?

Iedere vrouw herkend het probleem. Je draagt een satijnen jurk met spaghetti bandjes. Wat als je geen zin heb in die lelijke BH band? We got you! Wij hebben de perfecte accessoires om deze onzekerheden weg te nemen.

Als je een nipple cover wilt gebruiken, volg dan deze stappen:

 1. Kies een nipple cover die past bij je huidskleur en de gewenste grootte. Er zijn verschillende soorten nipple covers verkrijgbaar, zoals wegwerp- of herbruikbare covers, met of zonder plaklaag. 

 2. Reinig het gebied rond je tepel met water en zeep. Droog het gebied vervolgens goed af.

 3. Verwijder de beschermfolie van de nipple cover om de plaklaag bloot te leggen.

 4. Plaats de nipple cover over je tepel en druk het stevig aan om ervoor te zorgen dat het goed blijft zitten. Probeer het gebied rond de nipple cover glad te strijken om te voorkomen dat er rimpels ontstaan.

 5. Draag een bh of kledingstuk over de nipple covers om extra ondersteuning en dekking te bieden.

 6. Verwijder de nipple covers voorzichtig door het voorzichtig los te maken van de huid. Probeer de covers niet te trekken of te hard te trekken, omdat dit de huid kan beschadigen.

Wij hebben ook hele handige boob tape in de collectie. Ook echt een musthave! ;-) 

 1. Kies een boob tape die geschikt is voor de grootte en vorm van je borsten en het gewenste niveau van ondersteuning biedt. Er zijn verschillende soorten boob tape beschikbaar, zoals stretchbare of niet-stretchbare tape. Klik hier voor onze boob tape voor maar €19.99! 

 2. Reinig de huid rond je borsten met water en zeep en droog het goed af. Gebruik geen lotions of oliën op de huid voordat je de boob tape aanbrengt, omdat dit de hechting kan verminderen.

 3. Knip de gewenste lengte van de boob tape af en breng het aan op de onderkant van je borst, net onder je tepel. Houd de tape strak en druk het goed aan om te zorgen dat het goed blijft zitten.

 4. Trek de tape omhoog en zet het vast op de gewenste hoogte. Houd de tape strak en druk het goed aan om ervoor te zorgen dat het goed blijft zitten en voldoende ondersteuning biedt.

 5. Herhaal dit proces voor de andere borst en controleer of beide borsten op dezelfde hoogte zitten.

 6. Draag kleding die geschikt is voor het gebruik van boob tape en vermijd loszittende kleding die de tape kan verschuiven.

 7. Verwijder de boob tape voorzichtig door het los te maken van de huid. Probeer de tape niet te trekken of te hard te trekken, omdat dit de huid kan beschadigen. 

 

Let op dat boob tape niet geschikt is voor langdurig gebruik en dat het belangrijk is om de instructies van de fabrikant te volgen. Als je huidirritatie ervaart, stop dan met het gebruik van de boob tape en raadpleeg een arts.

 


Plaats reactie, notitie's.