#1 PAAS OUTFIT INSPIRATIE

Pasen komt er aan! Én dat betekent: weekendje weg of gezellig een dagje weg met de familie of vrienden. Wij hebben de beste Paas outfit inspiratie voor je op een rijtje gezet.

  1. Pastelkleurige jurk: Kies een mooie jurk in een lichte pastelkleur, zoals roze, lichtblauw of geel en combineer deze met nude pumps en een clutch.

  2. Romantische rok: Ga voor een midi-rok met een romantisch bloemenpatroon. Combineer de rok met een witte blouse en een paar sandalen voor een luchtige en vrouwelijke look.

  3. Jumpsuit: Een jumpsuit kan zowel casual als chic zijn, afhankelijk van hoe je hem stylet. Kies voor een jumpsuit in een frisse lentekleur, zoals groen of lichtblauw, en draag deze met een paar hakken en statement oorbellen.

  4. Jeans en blazer: Een jeans en blazer combinatie kan ook heel stijlvol zijn. Ga voor een lichtere jeans met een lichte blazer in pastelkleur en draag deze met een witte blouse en pumps.

  5. Maxi-jurk: Een maxi-jurk is perfect voor een feestelijke gelegenheid als Pasen. Kies voor een jurk met een bloemenprint in zachte kleuren en combineer deze met sandalen en een zonnehoed.

Hopelijk bieden deze ideeën wat inspiratie voor een stijlvolle Paasoutfit! 


Plaats reactie, notitie's.