THE STORY OF AMBER

Maak je klaar om de aandacht te trekken in je nieuwste Amber- outfit!

14th of May, 2020

Met een winkel en een webshop is Amber een toonaangevend en inspirerend fashion bedrijf. Ons aanbod van oa. Franse, Scandinavische en Italiaanse merken en het neerzetten van een eigen stijl maakt ons uniek en succesvol. Online én in de winkel shop je de mooiste collecties kleding, schoenen en accessoires. 

Het prille begin

Jong ambitieus

Dat de appel niet ver van de boom valt, wordt wel weer bewezen wanneer dochter Amber Koopmans in 2020 besluit in de voetstappen van haar vader te treden. Ze opent haar eigen winkel, Amber, in Bergschenhoek. Sindsdien heeft Amber er haar dagelijkse missie van gemaakt om kleur te brengen in de grijze chaos die de wereld soms kan zijn - maar altijd met een kleine twist! 

COLLECTION

Amber is een webshop die een zorgvuldig geselecteerd assortiment van producten en merken aanbiedt. Een webshop boordevol vrouwelijke items die in het oog springen, verfijnd en gewild zijn. 

EVENTS

Voordat Amber begon met de winkel, is zij afgestudeerd met Event Management. Haar kennis neemt ze mee en organiseert regelmatig Ladiesnights in de winkel. Deze avonden zijn keer op keer uitverkocht!

FOLLOW US

VOLG ONS OP INSTAGRAM