Veel gestelde vragen

Hoe en wanneer is Amberlifestyle.nl bereikbaar?
Als je vragen of opmerkingen hebt is Amberlifestyle.nl op een aantal manieren bereikbaar:

- Vul ons contactformulier in
- Een algemene vraag? Mail naar info@amberlifestyle.nl
- Vragen over een bestelling, retour of klacht?  Mail dan naar info@amberlifestyle.nl
Bellen kan ook, (085) 0646663. Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 10.00 en 17.30 uur.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
We verzenden alle pakketten, die op werkdagen voor 16.00 uur zijn besteld,  binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling. Mochten wij hier om bepaalde redenen van afwijken dan krijg je hiervan bericht via email. Doorgaans wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor klanten in Nederland en België zijn gratis vanaf €50,00. 

Hoe kan ik een artikel ruilen of retourneren?
Bij het retourneren en/of ruilen vul je het contactformulier in via de knop 'contact' onder vermelding van het factuurnummer. Vul bij opmerking/vraag het artikelnummer in van het product dat je wil ruilen/retourneren en de maat. De retoursticker is toegevoegd bij je pakket en deze plak je op het pakket over de adressticker. De kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de verzender. Zodra we het pakket retour ontvangen hebben sturen we je hiervan een bevestiging per email. Amberlifestyle.nl zal binnen 14 dagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het aankoopbedrag rechtstreeks terugstorten naar de rekening waarmee betaald hebt. 

Ruilen
Wanneer je een artikel voor een ander artikel wenst te ruilen is dat zeker mogelijk. Let wel dat de verzendkosten voor het retourneren voor eigen rekening zijn. Het nieuwe artikel sturen wij je kosteloos toe als het om verzending in Nederland of naar Belgie gaat. Voor overige vragen kan je mailen naar info@amberlifestyle.nl.

Binnen hoeveel tijd kan ik mijn bezorgde bestelling retourneren of ruilen?
Als je een product wenst te ruilen of te retourneren dien je het artikel binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan info@amberlifestyle.nl te retourneren. Retourzendingen ontvangen we bij voorkeur en indien mogelijk in de originele verpakking en worden enkel geaccepteerd als het product niet beschadigd, gedragen en/of gewassen is.

Ik ben niet thuis wanneer mijn pakket wordt bezorgt, wat gebeurt er dan met mijn bestelling?
Alle pakketten van Amberlifestyle.nl worden verzonden door PostNL naar het bij de bestelling opgegeven adres. PostNL biedt de bestelling meerdere malen aan op jouw bezorgadres en laten een briefje achter in de brievenbus.  Indien ze je hebben gemist wordt het pakket geleverd bij een Post NLServicePoint. Je kan jouw bestelling volgen met de Track & Trace code die je hebt ontvangen per email. 

Staat jouw vraag er niet bij of wordt de vraag niet naar jouw tevredenheid beantwoord? Mail ons naar info@amberlifestyle.nl.