VERZENDING EN RETOURNEREN

Gratis verzenden binnen Nederland en België
Amberlifestyle.nl levert aan klanten binnen Nederland en België. De verzendkosten binnen Nederland en België zijn gratis vanaf €100,00 voor alle bestellingen. Voor bestelling uit Nederland onder de €100,00 wordt €5,95 aan verzendkosten gerekend. Voor bestelling uit België wordt €7,95 verzendkosten gerekend.  

Verzenden met Track & Trace

We verzenden alle bestellingen met Track & Trace code. Dit gebeurt via DPD naar het bij bestelling aangegeven afleveradres. Mochten wij hier om bepaalde redenen van afwijken dan krijg je hiervan via e-mail een bericht.

Niet thuis?
Was je niet thuis toen de DPD bezorger bij je aan de deur stond? Dan vind je een kaart in de brievenbus met daarop een DPD- servicepunt. Het pakket zal na 1 keer aanbieden bij een servicepunt afgeleverd worden waar je het pakket zelf kan afhalen. 

Ophalen in winkel
Het is mogelijk om je bestelling op te halen in onze winkel in Bergschenhoek. Na het plaatsen en betalen van je bestelling kan je contact met amberlifestyle.nl opnemen via email of telefoon. Bestellingen die op werkdagen voor 12.00 uur geplaatst zijn liggen dezelfde dag nog klaar in de winkel. Neem bij het afhalen van je bestelling je factuur mee naar de winkel. De factuur dient als bewijs van verkoop. Indien de bestelde items niet naar wens zijn kunnen ze tevens geruild of geretourneerd worden in de winkel. De financiele afhandeling bij retouren/ruilingen worden via de webshop afgehandeld. Je ontvangt dus geen aankoopbedrag terug in de winkel, maar het betreffende bedrag wordt via Amberlifestyle.nl teruggestort op je rekening.

Retourneren/omruilen

Ben je niet tevreden met een ontvangen product of wil je een product omruilen? Wij hanteren de volgende voorwaarden: 
Je hebt het recht om artikelen tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Meld je retour aan via ons retourportaal

Volg de volgende stappen om je retour aan te melden: 

1. Open ons retourportaal 

2. Vul je postcode en Track & Trace/ordernummer in 

3. Kies een reden voor de retourzending

4. Kies of je terugbetaald wilt worden of het artikel wil omruilen 

5. Kies of je jouw retour op wil sturen of af wil leveren in de winkel 

6. Controleer je gegevens en klik op bevestigen wanneer alle informatie klopt

7. Klik op "Print label" en plak het label op je retour. Tijdens het verwerken van jouw retour wordt het verzendbedrag van €5,95,- ingehouden. 

8. Lever je pakket af bij een servicepunt.

Retourzendingen
Zorg ervoor dat het te retourneren artikel nog voorzien is van de originele labels en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Artikelen worden niet geaccepteerd:

  • als ze gedragen en/of gewassen zijn;
  • als ze beschadigd zijn of wanneer je zelf geprobeerd hebt de beschadiging te herstellen;  
  • als je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.
  •  Bikini's, hoofddeksels, haarclips, ondergoed, vintage items en sieraden kunnen i.v.m hygiene niet bij ons worden geretourneerd. 


Verwerking retour en terugbetaling
Amberlifestyle.nl zal uiterlijk binnen 14 dagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, rechtstreeks op je bankrekening terugstorten (indien via iDEAL betaald is of zelf overgeschreven), of opdracht geven aan de creditcardmaatschappij om het bedrag bij te schrijven. Vanaf het moment dat Amberlifestyle.nl het aankoopbedrag terugstort, moet er rekening worden gehouden met 2 á 3 dagen verwerkingstijd. 

Staat jouw vraag er niet bij of wordt de vraag niet naar jouw tevredenheid beantwoord? Kijk naar onze veel gestelde vragen of stuur ons een e-mail: info@amberlifestyle.nl.